Våra speciellt designade kurser vänder sig till dig som vill känna dig säkrare på att diskutera och prata om dagens affärer, bygga upp ditt ordförråd, skillnader i engelskspråkig och svensk affärskultur, förhandla på engelska och att framföra ditt budskap på möten. Om du använder engelska på kontoret får du hjälp med att hantera språket i olika arbetssituationer. När du talar i telefon, skriver e-post eller brev och deltar i möten. Vi lägger tonvikt på det talade språket, men vi tränar också på att läsa, skriva och lyssna. 
Under de senaste 20 åren har Mark Fisher undervisat i engelska på många olika nivåer, från absoluta nybörjare till Cambridge Advanced English. Några av hans klienter inkluderar PriceWaterhouseCoopers, Volvo, Campbell Soups, Best Foods, Scania, IUC Olofström, Transportstyrelsen och Ifö.

Vad vi gör inledningsvis är att testa era kunskaper i engelska. När vi vet på vilken nivå ni befinner er, utformar vi en kurs för er – beroende på era positioner i företaget och era behov. Priser från 600 kr/h.

Vi erbjuder även distanskurser.
Då träffas vi inte i klassrummet eller på ert kontor. Vi träffas via Skype och ni får uppgifter att göra som ni sedan ska rapportera tillbaka till oss. Detta är naturligtvis en mycket billigare typ av kurs. Vad gäller distanskurserna har vi ett minimikrav när det gäller antalet deltagare. Ring oss för att diskutera hur vi kan hjälpa er!